تکنولوژی

حالت ناشناس مرورگر

حالت ناشناس چیست و چه کاربردی دارد؟

وقتی برای اولین بار یک تب حالت ناشناس باز می‌کنید، در واقع یک سری از تب‌های ناشناس جدید ایجاد می‌کنید. هر تب ناشناسی که بعد از آن باز کنید بخشی از همان سری تب‌هاست. اگر بخواهید سری یا اصطلاحا session جدید باز کنید باید تمام تب‌های باز را ببندید.

در حالت ناشناس، هیچ تاریخچه، کوکی‌، داده‌های سایت یا اطلاعات وارد شده در فرم‌ها در دستگاه شما ذخیره نمی‌شود. درواقع فعالیت شما در سابقه مرورگر شما ثبت نمی‌شود، بنابراین افراد دیگری که از دستگاه شما استفاده می‌کنند، فعالیت‌های شما را نخواهند دید. وب‌سایت‌ها شما را به‌عنوان یک کاربر جدید می‌شناسند و تا زمانی که وارد اکانت خود نشوید، شما را شناسایی نمی‌کنند.

در حالت ناشناس، به‌طور پیش‌فرض به هیچ حساب یا سایتی لاگین نیستید. مثلا اگر روی مرورگر خودتون وارد حساب جیمیل شده باشید، با باز کردن یک تب ناشناس باید دوباره لاگین کنید.

اگر سیستم شما تحت شبکه خاصی باشه هنوز هم احتمال ردیابی شما توسط مدیر سیستم هست.

در زمان باز کردن یک پنجره ناشناس جدید، می‌توانید انتخاب کنید که کوکی‌ها مسدود شوند. اینکار باعث میشه ردیابی شما توسط سایت‌ها کمتر بشه.

حالت ناشناس چه کاری انجام می‌دهد؟

در یک تعریف کلی، مرور در حالت ناشناس به این معنی است که داده‌های فعالیت شما در دستگاهتان ذخیره نمی‌شود.
برای مثال، می‌توانید زمانی که به یک کافی‌نت مراجعه می‌کنید از این حالت استفاده کنید تا مطمئن شوید اطلاعات سایت‌هایی که شما در آن دستگاه باز کرده‌اید، باقی نمی‌ماند.
هر بار که همه پنجره‌های ناشناس را می‌بندید، مرورگر داده‌های سایت و کوکی‌های مرتبط با آن سشن را حذف می‌کند.

اینم بخونید  نحوه حذف کش یک سایت خاص

حالت ناشناس چه کاری انجام نمی‌دهد؟

هویت شما را از وبسایت‌ها مخفی نمی‌کند. اگر به هر سایتی لاگین کنید، آن سایت متوجه حضور شما در سایت می‌شود و می‌تواند تمام فعالیت‌های شما را بررسی کند،

از قابل مشاهده شدن فعالیت‌ها یا مکان شما برای وبسایت‌هایی که بازدید می‌کنید، مدیر سرور یا خدمات دهنده اینترنت جلوگیری نمی‌‌کند.

علاوه بر این اگر وبسایتی دارای تبلیغات باشد می‌تواند فعالیت‌های شما را بررسی و طبق آن به شما تبلیغات ارائه دهد. اما اطلاعات جمع‌آوری شده فقط تا زمان استفاده از این سشن است. در نتیجه اطلاعات جمع‌آوری شده روی حالت عادی مرورگر شما یا یک سشن ناشناس دیگر، تاثیری نخواهد گذاشت.

نکات مهم در مورد حالت ناشناس

پس از اتمام کار، تمام پنجره‌ها و برگه‌های ناشناس را ببندید. همانطور که پیش از این گفتیم، با بستن همه پنجره‌های حالت ناشناس، سشن به پایان می‌رسد، بنابراین با بستن تنها یک تب، داده‌های شما حذف نمی‌شود. اگر عددی را در کنار نماد ناشناس روی دسک‌تاپ یا در پایین مرورگر خود در دستگاه تلفن همراه می‌بینید، بیش از یک پنجره یا برگه ناشناس باز دارید.
در حالت ناشناس می‌توانید انتخاب کنید که به هر حسابی لاگین کنید. برای مثال اگر وارد Gmail یا سایتی شوید، آن سایت ممکن است فعالیت شما را به خاطر بسپارد.
هر دانلود و بوکمارک‌هایی را که نمی‌خواهید دستگاهتان به خاطر بسپارد، بصورت دستی حذف کنید. فایل هایی که دانلود می کنید و بوکمارک‌هایی که ایجاد می‌کنید در هر حالتی ذخیره می‌شوند.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن